Een kleurrijk bord, daar worden wij blij van! Bestel bij Brasserie Amare en je krijgt een kleurrijk gerecht voorgeschoteld. Onze chefs werken met verse producten uit de natuur en met seizoens- groenten en fruit. De gerechten hebben een spannende basis van groenten, fruit en kruiden, waardoor de gerechten geen aanvulling nodig hebben van dierlijke producten.
Met groente en fruit in de hoofdrol verrassen wij de gasten met smaakvolle, plantaardige gerechten.
Support je locals is een bekend fenomeen geworden in de afgelopen jaren. Ook wij werken bij Brasserie Amare graag met lokale producten. Op de foto hiernaast zie je de Panna Cotta die bij ons op de menukaart staat. Met Haagsche Hopjes als hoofdingrediënt van de Panna Cotta brengt dit gerecht de smaak van Den Haag naar voren!
Met oog op duurzaamheid proberen wij op een duurzame manier alle producten in te kopen. Eén van de organisaties waarmee wij samenwerken is InStock. InStock werkt hard tegen voedselverspilling en Brasserie Amare draagt daar ook graag een steentje aan bij!