ba4
Ons verhaal

 

Bij Brasserie Amare bieden we een culinaire ervaring van bijzondere kwaliteit en sociale verantwoordelijkheid. Hier geniet je van verrassende en kwalitatief hoogstaande vegan gerechten

We zijn trots dat we in Amare zijn gevestigd - een huis voor cultuur, onderwijs, evenementen en vergaderingen. We zien het als onze missie om een gevarieerd aanbod te serveren. In deze unieke buurt met theaters, winkels, kantoren, woongebouwen, universiteiten en toeristische trekpleisters. 

BA courgette5 scaled
Ons menu

 

Ons menu wordt bereid met kwalitatieve, lokale en duurzame producten. We kiezen voor traditionele gerechten die uitdagend zijn om te bereiden op een sociaal verantwoorde en vernieuwende manier.

We geloven niet dat kwalitatief sociaal verantwoord eten voor één soort publiek is weggelegd. We investeren in lokale, seizoensgebonden en betaalbare ingrediënten om ons aanbod verrassend en toegankelijk te maken.

 

BA rhubarb3 scaled
Social Capital

 

Brasserie Amare is onderdeel van Social Capital. Een van onze kernwaardes is het omarmen en versterken van individuele competenties. Dit doen wij door de onderlinge verschillen die ons uniek maken optimaal in te zetten. De kernwaarden van Social Capital dienen als fundament, waarin we blijven groeien en leren.

Het is onze gezamenlijke ambitie om bij te dragen aan een innovatieve en inclusieve arbeidsmarkt voor mensen met een arbeidsbeperking door het vinden van betaalde leuke banen. 

www.socialcapital.nl

DSC01629 scaled
ba3
Mogelijkheden bij Brasserie Amare

 

Bij Brasserie Amare kun je genieten van heerlijke vegan menu’s met meerdere gangen.

Wil je meer weten over wat er allemaal mogelijk is of heb je zelf ideeën? Neem dan contact met ons op!