Het verhaal van
Brasserie Amare

 

 

Welkom bij Brasserie Amare, dé eyecatcher bij binnenkomst in het nieuwe cultuurpaleis Amare. Het à la carte restaurant waar je kunt genieten van verrassende en kwalitatief hoogstaande gerechten. Bedacht en bereid door onze chef-kok Nick ten Hagen onder toeziend oog van sterrenchef Vincent van der Zalm. Hier overtreffen we de culinaire verwachtingen op het gebied van plantbased koken.

 

Onze restaurantmanager Ernest Piet ontvangt u hier graag voorafgaand aan een van de mooie voorstellingen in Amare of gewoon voor een compleet verzorgde lunch, borrel of dinerervaring.

 

 

Lees hier ons verhaal

BA website 950 x 1050
Bekijk
Ons menu

 

Wij streven ernaar om 80% van de ingrediënten die we gebruiken, uitsluitend plantaardig te laten zijn. Is er iets over? Dan proberen we dit op een andere manier alsnog in een gerecht te verwerken. Voor de gerechten waar wij dierlijke ingrediënten in verwerken, gaan wij voor een duurzame keuze. Zo werken wij bij onze slager uitsluitend met natuurvlees. Vlees wat afkomstig is van Nederlandse runderen. Dat wil zeggen: kwaliteitsvlees in Nederland geboren, gemest en geleefd. Voornamelijk in de Nationale Parken, bossen, polders en uiterwaarden. Ook de keuze voor onze vis is weloverwogen: seizoensgebonden en afkomstig uit onze eigen Noordzee. Direct vanuit Scheveningen rechtstreeks aan ons geleverd. Door deze keuzes weten wij niet altijd welk stukje vlees of vis wij vandaag op uw bord kunnen presenteren.

Laat je verrassen door onze unieke wisselende plantbased gerechten en geniet.

 

Bekijk onze menukaart

brasserie 06 scaled
steak 1
Werken bij
Brasserie Amare

 

Brasserie Amare bevindt zich in het nieuwe cultuurpaleis Amare aan het Spuiplein in Den Haag. Hier kunnen gasten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bij ons terecht voor ontbijt, lunch en/of diner. En als de zon schijnt, op het mooiste terras van Den Haag!

Bij het nieuwe Brasserie Amare overtreffen we de culinaire verwachtingen van de gast op het gebied van plantbased koken.  Gasten genieten bij ons van verrassende, kwalitatief hoogstaande gerechten bereid door chef-kok Nick ten Hagel in samenwerking met sterrenchef Vincent van der Zalm. 

Wil jij ons team komen versterken en meewerken aan ons nieuwe concept?

 

Bekijk hier onze vacatures

keukenactie 1842x1380 1